KBBA

lazada

nuffnang

JOM SEMAK MYTV TANPA CAJ BULANAN

Assalammualaikum

Hai semua

Semalam Abah kite bagitau dia dapat TV.. jenuhlah kite dok fikir TV ape pulak dia dapat. Lepas tu dia kata.. "Alaaaa yang macam kamu tu (refer to decoder astro) yang macam ni.." sambil tunjuk decoder kite. hehehe

Lepas tu baru la teringat.. "Ooooooooo (panjang ooo kite kan..hehehe) itu MYTV la Abah. Yang dia bagi 2 juta percuma tu kan..." "Ha ah..yang tu le" katanye.."Nanti Abah nak pasang dekat kampung" katanye... "Ok Abah nanti orang tengok kan ye" ( memang kite bahasakan diri "orang" dengan family)

So siapa penerima BR1M korang boleh la buat semakan MYTV percuma tu, mana tau ada rezeki korang nanti.

http://mytvbroadcasting.my/index.php
 Klik sini untuk ke laman web rasmi MYTV

 Ini gamba decorder tu.. warna hitam. Kite tak sempat tengok lagi Abah punya decoder.

 Yang penting ianya tanpa caj bulanan tau

 Korang boleh semak melalui SMS juga dengan menaip

MYTV<jarak>DEKODER<jarak>NoKP
dan SMS ke
15888

atau

http://mytvbroadcasting.my/index.php
 Semak melalui laman web tadi dan isi No.KP korang 


Kalau korang berjaya akan keluar macam yang dekat atas ni.. 
Tapi kalau tak berjaya akan keluar macam dekat bawah ni pulak
 

Soooo... All the best untuk korang. Mana tau rezeki nak raya ni kan. Boleh la tengok MYTV tanpa gangguan walau apa pun keadaan cuaca...

Sekarang ni kite cerita cara nak semak dulu.. Nanti dah tengok Abah punya MYTV kite cerita lagi okay. See ya...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

9 comments:

  1. Replies
    1. sama la.. hehehe.. tak layak.. ni untuk yang menerima brim

      Delete
  2. Huhuhu nama suami tak dapat. Pakai jela astro tu huhu

    ReplyDelete
  3. Suami ekin tak layak.. Ibu mentua ekin dapat ada ni kat rumah belum pasang lagi.. Duk upah org mai pasang suami xleh pasang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la... kami pun tak layak.tapi Ayah dapat...

      Delete
  4. menarik bak hang.. teringin la plak tp sah2 x layak. hahaha. tv pun xde. kihkih

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...