KBBA

lazada

nuffnang

# 111


Hai smua, ari ni rase mcm boring je nk buat keje...
So, saje2 nk update.
Tapi tak tau nk update ape...
tetiba ternampak #111

Taadaaa...




ini add blog dia
http://shu-sya.blogspot.com/

tp korang klik je SINI

TQ Shu-sya sbb follow kite.. hehehe...
salam perkenalan...
lama dh tak mencari kawan kat blog ni...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Happy Birthday Abah



Hari ni 29.11.2012
Birthday abah yg ke 72 tahun...

Happy Birthday Abah
Walaupun arwah mak dah tak de, walaupun Abah tak baca entry ni
tp orang tetap nk wish Abah 
Happy Birthday,
Semoga Abah bahagia selalu dan sentiasa dirahmati Allah.




Ini gambar Cucu2 Abah.. heheehe...
Happy Birthday dari Kami semua.


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Anniversary ke-5

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Tepat pukul 5.20 ptg 23.11.2007 
Aku Terima Nikahnya
> . <
Ari ni 23.11.2012
Genap 5 Tahun


5 tahun berlalu pun tak terasa
Macam2 liku kehidupan kite dh lalui...
Semoga untuk tahun2 mendatang 
akan lebih memberi erti...
maybe utk mencari KePink Junior pulak..
Doakan kan utk kite ye...
Aminnn...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Ni Marah Ke Cakap :P

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Memandangkan tgh mood teringat zaman sekolah ni smuanye gamba budak skolah...
Mase zaman skolah dulu tak de sape pun yg takut dgn kite...
Kalau pun kite marah mst ada je yg gelak...
Junior dulu slalu kata 
"Akak ni MARAH ke BERCAKAP"
suara kite ni pelan sgt sampai org tak takut...



tapi bile time sport check kuku.. 
mst ramai yg cari sbb nk pinjam ketip kuku...
ketip kuku org lain slalunye tak tajam so merosakkan kuku diaorg...
ha time tu la kite suke nk dera bebudak yg tak takut ngan kite ni...
hehehehe


tapi walaupun tak garang tegas tu kene ada jugak kan...
> . <




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Zaman Sekolah

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Semalam tetiba teringat zaman skolah...
Entah ape mimpi ntah. Tp zaman sekolah la yg paling best...
Rasenye kalau tanye smua org pun, mst jawapan tu sama...
Tak perlu fikir ape2 pun kan...
Cuma belajar je...batol cakap cikgu2 dulu.. 
"awak kene hargai zaman skolah ni sbb nnt awak akan rindukan smua ni"
tp mase tu darah muda.. smua cikgu cakap buat2 tak paham je kan
masuk telinga kiri keluar telinga kanan.. hehehehe
bila dh kerja ni barulah tahu macam mana bestnye saat tu semua...
>.<


Ruginye bile org tak menghargai zaman sekolah dulu...
terlalu banyak main je zaman skolah dulu...
masuk sukan itu sukan ini... 
tp kalau boleh rase nk ulang balik zaman skolah tu...
Kawan2 TCS Ipoh...
Kite rindu kamu semua...




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LaLaLaLaLaLa....

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)







Gambar ni je dh cukup untuk menggambarkan semuanye...
Hahahahah.... walaupun cuma kite je yang paham...


>_<

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Kenduri Kahwin

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Dua hari ni rase penat sgt...
Anak sepupu kawin dgn anak sepupu...
hahahah.. mcm ne tu... >.<
Tp so sweet sbb kirenye diaorg ni kawin sdara..
dua-dua pangkat anak sdara kite...

Congratulation!
AWAL
&
SHAFINAS


the bride and bridegroom.. Alo Tomey-Tomey Cik Da :)


Guest Book utk diaorang...






Semoga kalian bedua berbahagia kekal ke akhir hayat...
Ke Syurga InsyaAllah
Aminn...


~~~<@

LovelyPinky

@>~~~







CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Lompat Si Katak Lompat :D

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Lompat Si Katak Lompat.. Lompat...
Huhuhuhu... teringat lagu zaman kanak2...
Cer tengok ni...


Boring kan bile keje lompat2 mcm ni... 
Kite amik cuti ari Jumaat sbb minggu tu penuh kenduri.
Nak pulak ada kenduri sedara-mara... 
Pujuk diri sendiri..
"Tak pe esk dh cuti"
hehehehe...
Selamat Bekerja 
Selamat Bercuti
Selamat Bekerja
Selamat Bercuti
hehehhe...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Anniversary

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Dah masuk bulan November... dh hampir separuh bulan dah kan.
Tahun ni jugak dh masuk tahun ke-5 kite berumah tangga.
Macam2 liku-liku kehidupan yg dah dilalui...
Mudah-mudahan tahun ni membawa perubahan dalam hidup...
Tengah fikir2 nk bg ape tahun ni :D

Daisypath Anniversary tickers




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...