KBBA

lazada

nuffnang

Kenapa Masih Ada Manusia yg BUSUK Hati???

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Lama rasanye kite ni tak update blog ni ... banyak keje yg perlu dihabiskan... bila balik dh penat tak larat nk online lg... 

Berbalik pada tajuk kite ari ni... nape la agaknye ada manusia yg busuk ati ni kan.. yg paling sedih bukan org tu tak tau ape yg kite bt.. tapi masih lagi nk menabur fitnah & tak henti2 mengata org... sudah2 la tu... dh la org tu tgk pegnen.. kang tak pasal2 ank tu ikut muke salah sorang dari kami.. hehehe...
bukan mendoakan yg buruk tapi biasenye org cakap kalau kite pegnen & kite benci org tu nnt baby pun ikut muka org tu.. betol kan.. tak caye tanye la kat org tua-2 kite kat umah tu.. confirm diaorg pun jawab mcm tu.. hehehehe...

Ape pun kite harap org tu berubah la ye.. sudah2 la nk mengata & menabur fitnah kat org...  kite pun tak pasti bila kite nk mintak maaf.. entah sempat entah tidak... so pada org yg kat luar sana yg suke sgt mengata tu.. sudah2 la ya.. kadang2 ape yg kite katakan tu boleh bt masalah pada org lain...

Bak kata Prof. Izi.. Renung2kan dan Selamat Beramal...
Bak kata Ustazah Siti Nur Bayah pulak.. Kita Buat Kita Dapat...

Babai ... moga esk tiada lagi cerita yg tukang karut ni nk citekan  pasal kite & kawan kite ni...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Program Jalinan Murni

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Setelah betungkus lumus nk jayakan majlis ni... akhirnya ari ni dapat la kite berehat.. walaupun hanya 1 hari... 
Syukur sbb kite cuma penat je..  kite ni jarang berpanas & berhujan sejak abis skolah dulu..
So bila tersilap sikit je mst demam.. macam program berbuka puasa dulu kite kene hujan sikit je pn dh demam..
Mr Hubby slalu kata kite ni xkuat antibodi.. hehehehe....

Oklah.. berbalik pada cite program ni... Actually kite ni duduk bawah EO kite jaga bahagian sambutan... 
Mulanya kami kene sediakan "Flower Girl".

(TAPI MOHON PERHATIAN YE...HARAP MAAF SBB SMUA DATE KAT GAMBA NI DH SALAH SETTING SO DIA JD TARIKH 9/1/2005)


Hahahahaha... ini la Flower Girl kite.. Penat tau kite makeupkan dia.. hehehehe ;)
Nama dia Nazirah.. Panggil Azirah...
Tapi perkara sedih nye bila...
Tetiba Datin Seri Rosmah Mansor tak jd nk dtg dgn PM so smua preparation untuk DSRM ni dibatalkan...
Memandangkan Flower Girl ni dh standby kat tgh panas ni sejak pukul 2 ptg lg, jd kami pun 
tetap terus menunggu dgn harapan dia dpt jumpa PM walaupn dia xjd nk bg bunga pd DSRM.
Dia dh praktis bersungguh2... Tp dia tetap dapat bergambar dgn Menteri KKLW sblm PM datang...
Tp bila dh dengar je siren Polis yg menandakan PM dh sampai.. smua org berpusu2 tolak dia kebelakang..
Biasa la budak2 mst la takut bila dh jd mcm tu.. nk pulak anak org asli yg xpernah lagi alami keadaan mcm tu.. Kesian sgt kat dia... sampai menangis2 dia takut sangat... kite terpaksa tolak smua org yg cuba nk tolak dia... sebab kesian dekat dia. At last kite terpaksa dukung dia... dh la keadaan cuaca panas, sesak dgn org lagi.. dh tak tau nk rase mcm mane lagi.. sib baik xpengsan.. heheheh...



Walaupun dia dh menangis2.. tapi sempat gak la dia tgk PM dari dekat.. walaupun xdapat nk salam dgn PM.. amik gamba pun nmpak kepala dia & kepala kite je.. hehehehe...

Oklah ye.. yg lain2 tu kite upload gamba je la...


Ini gambar sebelum pergi ke padang... tgh praktis nk bg bunga...


Diaorg ni pulak yg pegang dulang utk tempok (tempoh tu yg letak kat kepala tu)


Bunga untuk DSRM yg tak jd... 



Menteri KKLW 
YB DATO' SERI HJ. MOHD SHAFIE BIN HJ. APDAL


Sempat gak le.. nk amik dekat segan lak...


Our PM...



Smua ni akhirnye kami bagi pd Azira je...



Yg special nye sbb kat gelas tu ada gambar tu....

stakat ni je la kite bercerita kosong.. heheheehe..
ada masa jumpe lagi...

~~~<@

LovelyPinky

@>~~~





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

PM nak Datang....

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Slamat malam smua... Petang td kite dapat tau name kite naik utk majlis ari Sabtu ni.. PM nk datang kat kampung orang asli... As usuall kite mst dok jaga tetamu atau makan... hehehe :) 

Esok ada meeting pasal ni kat Pusat Transit Orang Asli Sg Siput.  Esk baru kite dapat tau ape sebenarnye keje kite mase PM datang nnt... PM nk datang melawat kat Kg Orang Asli kat Sg Siput iaitu Kg Bawong... siape yg dok kat area Sg Siput, Perak tau la kot tmpat ni... Tapi honestly kite sendiri pn xtau Kg tu kat mane.. hehehee...

Ok la kite nk rehat dulu... esk InsyaAllah ada masa kite update lagi ....
Kalau ada ape2 nak tau jgn lupe Talk To Cayunk Pinky... :)

~~~<@

LovelyPinky

@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Antara Kerjaya, Minat & Cita2...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Tak tau la nape mlm ni kita dok pikir pasal hal ni... Ini smua lepas kite ckp dgn Mr Hubby yg kita nk smbung blaja balik...

Knape org slalu ckp "kita kena trima kerja yg kita bt sbb kita sendiri yg pilih" taaappppiiii... kite pilih kerja ni pn sbb kelayakan kita utk itu je... & kerja yg kite dpt ni adalah pilihan terakhir kite... kerja pn bukan tinggi mane, stakat krani cabuk jewp... Tp kite rase Tuhan nk uji kite... sbb stiap ape yg kite dpt smuanye bukan dari pilihan hati kite... 

Sejak dari skolah lagi kite nk smbung masuk Teknik tp Abah kite tak bagi... So trus je la blajo kat skolah biasa tu... bila lepas SPM kita apply Maktab Perguruan, Politeknik & UiTM... Smua ni kita dapat tapi Abah tak bagi melainkan kite terima UiTM je... UiTM pn course yg kite dpt bukan dari pilihan kite.. tak tau la mcm ne leh dapat Dip Kesetiausahaan Eksekutif or skrg ni dh jd Dip Pengurusan & Teknologi Pejabat....

Cita2 kite nk jadi Cikgu... so masa kite lapor diri utk UiTM tu, kite dpt kat Kampus Jengka Pahang, masa dalam orientasi tu kite minta kebenaran utk balik sebab kite nk g interview jadi Cikgu ... Aliran yg kite mintak tu pun mmg yg kite apply.. Bahasa Melayu & Sains... mase nk balik dari Jengka tu, kite punya la happy... dengan harapan... kite dapat g interview tu... tapi malangnye... esk pagi mase kite nk g Abah kite tak nak hantarkan... dia xbagi kite g... so interview tu berkubur macam tu je la...

Minggu seterusnye... kite balik kampung lagi.. kali ni anak buah kite bagitau kite dapat surat... bila kite tgk surat tu dari Politek PD (kalo tak silap la) kite dapat course yg kite mintak gak... kite dapat Dip Makenikal... itu pulak adalah minat kite... kite mmg minat bab2 makenikal.. sbb dari kecik kite mmg pandai repair barang2 yg rosak ni... tp sayangnye... masa utk lapor diri tu dah lepas... Abah kite sorok surat tu sbb xnk kite g Politek... sedih sangat rasenye..

Itu bab mase blaja... tapi bila time nk mintak kerja lak... dengan Dip yg kite ade tu mmg xkemane pun... sbb Pejabat2 yg nk amik org keje smua nye lebih utamakan bekas2 plajar Politek... so kami yg dari UiTM ni mostly dok di listing yg last la... if not mistaken... kawan kite pernah g interview & diaorg tanya:

(Majikan) - ape kelebihan plajar UiTM ni kalo tak de blaja SHORTHAND (lebih famous dgn nama tulisan CACING... :p)? 

(Calon) - Member ni pn jawab la kami blaja SUPER WRITE (lebih pada mcm ringkasan yg biasa bukan cacing lagi tau.. hehehehe)

(Majikan) -  Macam mane SUPER WRITE tu?

(Calon) - Ringkasan dari tulisan yg ada...

(Majikan) -  Contoh?

(Calon) - Contohnya kalau yg ada NG --> G besar (& beberapa contoh lain yg dia bg tp kite dh lupe ar...)

(Majikan) - kalau stakat ringkasan mcm tu saya pun boleh buat.  Buat ape saya amik pekerja utk bt kerja yg saya boleh buat...

(Calon) -  "member kite ni pun terdiam & terkejut dgn jawapan tu"

So korang fikir la kan...mane letaknye kami ni... sedih tau...
kite ni dh letak jawatan Setiausaha tu yg No 1 tapi kerja yg kite dpt ni adalah jawatan yg No 5... so ape yg kite nk bgtau... kite mmg sentiasa dpt yg last choice... biasenye yg last ni adalah jawatan yg kite sendiri tak tau nk letak ape lg... kandang2 kite main letak je... 

itulah dugaan kite antara Kerjaya, Minat & Cita2....
Kite hanye dapat Kerjaya yg bukan atas Minat @ Cita2...
Tapi kite korang jgn la igt kite tak bersyukur pulak... kite tetap bersyukur sbb kite dapat keje... xmcm setengah org tu blajar tinggi2 tapi still xde keje... Kite tetap bersyukur & kite anggap ini adalah dugaan dari Allah... Mane tau satu hari nnt dengan dugaan2 ini kite dapat gak capai cite2 kite kan... heheehhehe... dpt jd cikgu tadika pun jadilah sbb yg penting kite nk mengajar... itu je... hehehhee...
Ape pn korang doakan la ye... 

ok lah dh rase mengantuk & penat lak... ade rezeki & panjang umo boleh la kite update cite2 lain...


~~~<@

LovelyPinky


@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Serabutnye.... :(

Alamak serabut btol kepale kite ni..... mcm ne nk ilangkan serabut ni ye.... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Kehilangan Pinky

Nampaknye esk kite akan kehilangan pinky kesayangan.... Sedih nye.... Babai pinky lappy.... I will miss u.... Harap org yg nk tu jaga pinky aku lek lok ye..... BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

raya raya raya

Assalammualaikum... ✿◕‿◕) smua... Hari dh masuk raya ke 7... Isnin 5 September 2011.... kene keja la pulak.... Macam mana raya smua org thn ni meriah tak??? Kite pn meriah gak sbb smua family dapat berkumpul walaupun atwah mak dh xde... Tp alhamdulillah sbb smua happy....
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Cat Rumah...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Penatttnyeee... sbb kite baru je habis cat rumah sorang2... dahaga yg teramat sgt... tp itu smua ujian dibulan puasa... mcm ne la org yg jd buruh binaan tu kan...

sabar eyda sabar.... heheehe ✿◕‿◕)


~~~<@
LovelyPinky

@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Hanya Meluahkan... :)

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Sejak akhir2 ni bz betol rasenye... tapi syukur sbb lepas raya ni my pren dh naik keje balik selepas bercuti bersalin 3 bulan... azab gak kite nk bt bt keje dia tu... mmg la dapat elaun tanggung keje dia.. tp mcm2 org kata kat belakang... tp ape pn aku tetap bersyukur sbb aku berjaya gak bt keje dia tu... walaupun aku sendiri tak cukup tangan nak buat... sbb tu jugak la kite tak sempat nk update blog ni...

sekarang ni tinggal brape hari je lagi nk raya... sedih pulak rasenye... lagi dekat nk raya kite rase lagi sedih... maklumlah arwah mak dh lama meninggalkan kami... dh 7 tahun dh... masa puasa ke 15, dh ada radio yg pasang lagu raya... kebetulan mase tu nk g keje... tak pasal2 menitis air mata... masa balik pn dengar lagu raya lg... walaupun lagu tu happy tp kite rase sedih sangat... air mata ni tak disuruh pn boleh jatuh sendiri... kalau la org luar tgk mst igt aku tgh frust bercinta sbb nangis tgh drive.. hehehee....

kite harap sangat tahun ni raya kami sekeluarga kembali ceria mcm dulu... bukan ape... dh 2 thn dh kami beraya tak semeriah dulu... maklumlah 2 thn lepas abah kite kawin lain.. so kemeriahan tu dh tak sama.... rase janggal... so tahun ni kite dgn kakak cuba nk meriahkan balik... harap2 smua ok tahun ni... tp kite tetap tak semangat nk raye baju raya pn xbeli lagi...

tahun ni smua last minit je kot aku bli... sib baik la biskut raya dh order.. :)
ok lah... nnt kalau kite dh free mcm dulu2... boleh la kite update status ni slalu... hehehee....

~~~<@
LovelyPinky

@>~~~



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Wahhhh... Dah berhabuk la Blog kite ni....

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)

Hmmm... boring la tgk blog yg dh berhabuk ni....
Kite tak de mase la nk update....
Dh separuh Ramadhan lak tu...
Sejak arwah mak kite meninggal... hidup ni rase mcm x complete je...
Tp nk bt mcm ne Allah lagi sayangkan dia....
Al-Fatihah bt Arwah Mak
Hjh. Khadijah Bt Mohamed Som
Moga sentiasa dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama org2 beriman...
Amin....


~~~<@
LovelyPinky

@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

RFC "Radix Fried Chicken"

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Wan An...

hehehe...
ari ni mandrin lak...
Slamat Malam...

Td lepas balik keje lalu la dkt Area Silibin Ipoh..
(Kalo nk tau kat ne search Google Maps ye)
tetiba Mr Hubby tegur..
Ape tu???
Ramainye orang..
Bila aku pandang rupenye 
dkt tmpat aku dh ada RFC la...
Radix Fried Chicken
wahhh..dah lama aku tunggu...
Aku pun ape lagi suruh Hubby pusing balik...
dannn....
inilah yg terjadi...


tunjuk kotak dulu


ni pulak nugget


ini kotak je la...


ini ayam dia Delight B
ada ayam 3 ketul + coleslaw + mashed potato + air
RM10.95


ini ziz zag wadges...

not bad la rase dia...ada rase herba sikit2
member2 kat Ipoh boleh dtg try..

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

1St Time masuk Kg Orang Asli...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Lagyek....

Maaf smua sbb dh seminggu blog ni berkulat...
Eyda ni keje kat Jab Kemajuan Orang Asli...
Sejak Eyda masuk bln Julai 2009 dulu ini lah 
1st time Eyda merasa masuk kg....
Pengalaman yg menyeronokkan bg yg suke
advanture

Oh sebelum Eyda membebel 
biar Eyda translatekan 
Selamat Lagyek tu
maknanye
Selamat Malam...

Ini serba sedikit keadaan Eyda kat sana..
Actually ada 
Program Nei Is Bersama Sen Oi Beq RPS Dala
aka
Program "Satu Hari"Sehari Bersama Masyarakat Orang Asli RPS Dala
program ni dirasmikan oleh
Y.B. Dato Haji Hasan Malek
Timb. Menteri KKLW...


Eyda tetiba kene iring Tim. Menteri...spatutnya ada sorang lagi...
Kua Berita Wilayah TV1 tau...hehehe..prasan jap...
tapi cite pasal o.asli ni org jarang nk fokus kan...hihihi...


Ni antara keluarga OA yg sempat kami rakam.


Pakcik ni dh ada kerajaan bg rumah...tp mmg adat diaorg..bg kat anak2...


Ni keadaan jalan yg terpaksa kami harungi utk pergi ke Kg. Air Bah
terpaksa merentasi anak sungai 3 kali..


Budak2 Tadika Kemas yg bt persembahan...


Ni masa kami mula2 sampai & kene bt banci masalah OA...





kawasan yg cantik tetapi...byk anjing la pulok...





masa ni ada sukaneka


Huuuhhhh..benda yg paling tak suke bila kulit dh sunburn...


ni pertandingan anyam.....
ape ye name nye lupe lak...tp ni benda yg dijadikan selempang & yg lilit kepala tu.





ha ini la hasilnye...

Rasenye cukup stakat ni je kot nk bercerita...
Nnt kalo ada stori lagi Eyda cerita lagi...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

The FaceBlog???

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Slamat pagi smua...

Ehhh...ape mimpi si Eyda ni boleh post entry cepat sgt ni...hehehe...
hahahah...korang jg gelak ye...
ari ni saje je...

The FaceBlog???
ha..jom join...
aku tertarik sgt sbb mula2 warna dia PINK..
"hehehe..eyda ko ni tak de warna lain ke???"
aku nk terangkan pun xbrape pandai tp dia boleh tingkatkan traffic...

ha korang baca la ye....

SELAMAT DATANG DIUCAPKAN KEPADA SEMUA YANG SUDI HADIR KE THE FACEBLOG. TUJUAN FACEBLOG DIWUJUD IALAH ATAS DASAR UNTUK MENGUMPUL DAN MEMBINA SATU KOMUNITI BLOGGER KHUSUSNYA DI SELURUH MALAYSIA DAN DUNIA AMNYA. MARILAH KITA BERSATU DAN BERKERJASAMA DALAM MEMBANTU RAKAN-RAKAN BLOGGER KITA DI SELURUH MALAYSIA. SEPERTIFACEBOOK, KAMI JUGA MEMPUNYAI TUJUAN YANG SAMA IAITU MENJALINKAN HUBUNGAN YANG LEBIH ERAT ANTARA PARA BLOGGER DI SELURUH MALAYSIA SELARAS DENGAN TEMA YANG KAMI GUNAKAN IAITU SEAKAN-AKAN TEMAFACEBOOK. SERTAILAH KAMI DAN BERSAMA KITA MEMERIAHKAN DUNIA BLOG MALAYSIA.
Edit
TERIMA KASIH

Haaa...Eyda dh join....
jom kita join jugak...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Jalan_Jalan_Gerbang Malam...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Slamat Pagi smua...

Agak2 hari Sabtu mcm ni blogger2 smua ramai tak yg dh bangun..hihihihi
Smalam Eyda jalan2 ngan Mr Hubby & my nice Ain
Mula2 aku g Tesco cari sleeping bag sbb aku nk masuk utan minggu depan...
(msk kg Orang Asli)
lepas tu g makan kat Mc D....
Lpas g makan aku g kat tempat ni pulak....
GERBANG MALAM....
Kalo org Ipoh sememangnye diaorg dh tau dh tmpat ni....
kira ala2 uptown & lain2 yg seangkatan dgn nye...
Gerbang Malam ni versi malam la...
kalo versi siang pulak org panggil
MEMORY LANE...
(kisah Memory Lane ni slalu gak kua TV)

mcm2 gelagat org kita blh jumpa kat sini

ini antara aksesori hp yg mmg byk dijual kat sini

mcm kenal je..hihihi...

sms je....bila nk belinye...

lagi aksesori hp..

eh...arnab pun ada..comel cangat2...

ni arnab spesis anggora...ank dia comeeellll...

teringin nk bli...tapiii....sape nk jaga.....hihihi

eh...aku nk bli mainan ni tp mana mak ayah aku?

baju2 pun bayk kat sini.

opppssss...terlebih sudah...hahahaha...spec mmg byk..tp cuba2 main blh la...
nk bli tak boleh la sbb ni xde UV...bahaya..

Ok la tu...nnt kita sambung dgn cite lain pulak....

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Kenapa xbyk new post???

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Petang Blogger

Ada yg tanya kat Eyda knape tak byk new post...
mmm...jgn la boring2 ye, kalo kurang new post ni...
bukan ape Eyda ni wlupun kerja Gomen tp dok kat bahagian Kew ni susah sikit nk online...
sbbnye kerja menggunakan sistem...kat State ni tak la secanggih kat Putrajaya dulu..
Kat Opis ni PC pun xtau thn bila...& jgn terkejut kalo Eyda nk bagitau yg kat sini MIMOS pun ada lagi tau....
Ha korang cuba la bayangkan mcm ne keadaan Eyda...
Bila bukak sistem agak susah nk buka line internet sbb dia akn jadi slow...
ini pun tutup smua sistem baru boleh buka...
sedey kan....

Tapi InsyaAllah lepas ni Eyda akn cuba update sekerap mungkin kat sini....
Akan luangkan masa yg lebih utk memastikan blog ni tak la....layu je kan....
Ape pun thanks atas sokongan smua sahabat2 blogger....
Selain tu Eyda harap...mane Blogger2 yg dh otai tu tolong bg tips & tunjuk ajar mcm ne nak bt 
supaya org suke kat blog ni...

Ok la ye...nk sambung wat keje ni...krg org xdpt payment abis menjerit telepon ni...
Malam ni InsyaAllah Eyda wat post byk2 sikit...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Suke..Suke..Suke...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
Slamat Malam Blogger..

Korang mst terkejutkan...
eh nape minah ni boleh bt lg 1 entry ni???
heheheh...
nk tau knape tak???

Sbb aku terlalu suke sgt2...
Blog aku tersenarai gak kat dlm blog
walaupun no terakhir..
but still dlm list tau...
hahaha..
boleh tido dgn gumbiranye...
TQ BA...
suke...suke...suke...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

ERR...Hye...Saya Blogger Baru...

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Malam Blogger...

Ha kalo korang bace je Entry ni rasenye mst korang dh boleh agak kan....
terutama bagi yg sememangnye menjadi follower


Walaupun aku dh bt akaun ni lama..tp aku baru je nk aktif menge"post" kat blog ni...
Apepun aku tetap orang baru...
bagai baby yg baru nk belajar merangkak...
so bg blogger2 yg dh membesar bagai juara tu 
boleh la tolong bagi tips & panduan 
untuk berblog ni ye...

Akhir skali ucapan buat 
BEN ASHAARI
sbb wujudkan segmen ni bagi blogger2 baru mcm aku ni...

~~~<@
LovelyPinky
@>~~~





CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

AkU mEnGeDiT LaGi....

Assalammualaikum... ✿◕‿◕)
&
Selamat Malam
wahai blogger2 skalian...

Eyda mengedit gambar lagiii???
ishk..ishk..ishk...
ape nk jadi ngan aku ni...
hahahaha..
maklumla aku blum ada anak lg...
so ini la cara aku nk ilangkan bosan bila
Mr Hubby 
ku pergi keroje...hehehe

Korang tgk je la ye...nnt bleh komen
ok ke ko...heheehe








~~~<@
LovelyPinky
@>~~~

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...