KBBA

lazada

>

nuffnang

ANIMASI MOANA


Assalammualaikum

Hai semua.
Sape dh tgk cite ni?

Pada mulanye nk tgk Upin Ipin Jeng Jeng Jeng
Tapiiiii disebabkan asben tak nak kite suruh dia tgk cite ni jugak

MOANA
Satu lagi cerita Disney
Kalau dh Disney ni biasanya tak pernah menghampakan.

Kite g tengok dengan family Abangda (panggilan utk abang kite)
Mulanya nk ajak anak buah kite si Yana tapi mase kol kebetulan pulak Abangda ade dkt rmh dia. So bila tanya semua nk ikut..hehehe...so tambah la beli tiket. Tengok movie pukul 4.45petang dekat TGV AEON KLEBANG.

Cerita Moana ni berkisarkan pasal satu perkampungan ala2 puak Maui.
Moana ni anak perempuan tunggal pada ketua kat situ. Nenek Moana selalu cerita pasal kisah zaman dulu mengenai keturunan puak ni. Sampailah satu masa bila Moana dh besar nenek Moana bw dia ke tempat rahsia puak ni.Tak lama lepas tu nenek Moana ni mati.
Kampung tu pulak mcm terkene sumpahan..habis tanaman diaorg rosak. 
Jani Moana ni nekad nk seberang melepasi garisan ombak yg puak ni paling takut sekali.
Masa tu lah bermulanye pengembaraan Moana untuk mencari Maui.

Inilah rupe si Moana masa kecik2.. time nenek dia selalu cerita pasal sejarah puak tu.
Moana ni kiranye dipilih oleh laut sejak kecik lagi bila laut tu boleh bg jalan pada dia. dan laut tu boleh main2 dengan dia...
 
Binatang paling kelakar dlm cerita ni adalah ayam ni...
Kalau nk tau kenape korang kene la pegi tengok...
Hehehehe...
 
Ni lah pemilik suara bagi Moana dan Maui.
 
The Rock ni lah Maui
 
Auli'i ni pulak la Moana nye...
  

Tak seperti cerita2 Disney yang lain.. cerita kali ni banyak berkisar pasal pengembaraan...
Bercerita pasal semangat Moana yg nk tolong puak dia.
Walaupun dia hampir putus asa di saat-saat akhir.

Tak rugi la tengok cerita ni..

Tapi agak menyedihkan bila ada masalah teknikal dalam panggung.
Bila sound sistemnye on off... banyak kali jugak la tetiba tak de suara...
so sedikit sebanyak dia kacau jugak lah mood tengok cerita ni...
So selamat menonton buat semua... 

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LEBAM BAWAH MATA PULIHKAN SEGERA AMEENA SKINCARE

Assalammualaikum
Hai semua
Kali ni kita kongsikan pulak masalah pada lelaki yang suke tido lewat...
Ini encik asben kite sendiri tau...
Mmg ade masalah lebam yg teruk
Jadi lain org lain la kesan kan
Asben kite ni mmg slalu tido lambat sbb dulu dia keje shift. So terbawa-bawa la tido lewat tu dia pun main la game, tgk tv smpai lewat malam...
Tgk lah ni... hp ditangan je...
Belom lagi PSP & PS dia

Haaaa... tu la rupe mata dia..pakai spek pun leh nmpak lebam tu

Soooo
Inilah ubat lebam mata
Masalah mata lebam
Lebam bawah mata 
Mula berkurang

Walaupun kesan pada asben ni slow sikit berbanding testimoni Eyda sendiri...
Tapi hasilnya tetap puas hati


Apa yg kite nk tekankan dekat sini
Jangan cepat putus asa
Baru guna sebotol xnampak kesan dh xnak teruskan
Masuk botol ke 3 inilah hasilnya...

Bukan senang nk betolkan balik sel2 kulit yg dh lesu ni.  Dengan ENERGY CRYSTAL SKIN ACTIVATOR ni, ia mampu mengembalikan sinar di mata anda...

LEBAM MATA
LEBAM BAWAH MATA
MASALAH LINGKARAN GELAP BAWAH MATA

kini tiada lagi masalah...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

BARANG RARE UNTUK KEPINK

Assalammualaikum

Hai semua...
Ade tak sesiapa yg tau pasal benda ni
Kalau ade yg boleh teka nnt kite bg dia hadiah... hehehe...
Serius tau... cuba teka ye...
Tahun 1970an Abah kite guna benda ni... zaman smuanya black n white... (bg hint sikit dh tu)

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

KISAH DIABETES LAGI... SAMBUNGAN GITU

Assalammualaikum

Hai semua
Okay ari ni sambung pasal cerita DIABETES OH DIABETES tu ok.

Pada hari jumaat 21.10.2016 tu kite ni g klinik tu semula untuk amik darah hantar ke lab.
Doktor kata esk tunggu dia kol untuk tahu resultnye...Tapi hari sabtu tu.. result untuk gula & kolestrol dh terima tapi ada 1 lg result tak keluar iaitu result HBA1C...

HBA1C ni mmg kite pun tak pernah dgr... rupenye itu adalah purata untuk cek gula bagi circulation 3 bulan punya darah. (sorry kalau salah ye.. mohon betolkan)
Masa Doktor call pun gula mmg dh tinggi 13.7 kolestrol pulak 7.3... masa tu mmg dh down sangat.
Yela umur baru cecah 33thn tp dh ada 2 penyakit ni.Bacaan tu pulak terlalu tinggi untuk bacaan org berpuasa...

Tak tentu hala rasenye masa tu.. smua benda mcm malas nk buat sbb rasa down.lpas tu mkn pun tak lalu la jadinya.. sbb terlalu fikirkan sangat masalah tu...
Mujurlah ada asben, family dan sahabat aka adik angkat yg slalu suruh kite positif.

Hari Isnin pulak Doktor call suruh datang... Hmmm.. keputusan sgtlah mengecewakan... sbb HBA1C kite 10.5... kalau ikut kadar bacaan gula 13.7 dan HBA1C 10.5 tu.. kite mmg dh kene amik 2 jenis ubat dan 1 insulin...

Bertambah-tambah la down masa tu. Pada mulanye mmg tak nak amik ubat.. mcm2 la ckp ngan doktor.. bg sy tempoh nk betolkan pemakanan la ape la.. mcm2 merayu.. Tp doktor dengan tegas nya bgtau NO a BIG NO... sbb diabetes ni bukan mcm sakit lain yg kite boleh patah balik belakang..
sebaliknya dia akan terus membuatkan kite semakin teruk... Jadinya kite akur la dengan nasihat Doktor tu...

So sekarang kite ni adalah salah seorang pengidap DIABETES... tapi doktor cuma tak bg insulin je lagi.. dia bg combination ubat.. nnt kite cerita pasal ubat pulak ye dan punca2 kite dapat Diabetes ni selain dari faktor keturunan... See Yalllll...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

AMEENA UBAT MATA LEBAM, LEBAM BAWAH MATA, LEBAM MATA

Assalammualaikum
Hai semua
Sekarang kite mmg slaalu tido lambat sbb siapkan magnet yg org tempah... so masalah ni mmg sinonim sgt la kan...
Lebam kanan lebam kiri...
Urghhhh lebam lebam lebam mata
Masalah lebam bawah mata atau mata panda atau eye bag ni mmg la sangat bermasalah...
Dh la kalo make up kene tebal kat bawah mata tu kan.. ishk3... susah kan... dah make up cantik2 tapi ade pulak yg Lebam kiri kanan...
Kalau lebam kene tumbuk tu kejap je boleh hilang... tapi kalau masalah lebam mata, lebam bawah mata, lingkaran hitam bawah mata, lingkaran gelap ni mmg la susah...
Tapi sekarang tak susah dah dengan adanya

Produk Ameena KSK III Energy Crystal Skin Activator

Esk kita tunggu iklan ni di Radio Era ok...

Nnt Kite bgtau pasal pengalaman asben kite pulak...

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

DIABETES OH DIABETES

Assalammualaikum

Hai semua
Malam ni baru ade feel nk cerita pasal kesihatan kite.

Alkisahnye bulan lepas kite g klinik sebab nak cek gatal2 dan demam. Selain ubat demam doktor bg ubat gatal mcm prosidur biasa. Tapi selang 2 3 hari gatal tu datang lagi... Tuhan je yg tau mcm ne gatalnya... mkn ubat alergy pun xjalan.

Nak pegi klinik tu balik tp masa tu dh Hari Sabtu pukul 3 lebih.kol klinik dh xjawab.sbb klinik tutup kul 3ptg.Pegi farmasi minta ubat kencing kotor je.sbb kite jd susah nk buang air kecik.
Isnin tu pulak xtunggu dh terus g jumpe doktor... Doktor wat urine test takut pregnant dan sebagainya... bila cek xpregnant.doktor cek perut tak de tanda2 pregnant. Then doktor cek guna multi functions srtips tu....

Mcm ni la rupa strips tu... bile doktor tgk infection tak teruk stakat level 2 je...

Tapiiiiiii........

Bile tgk gula... fuhhh terus level last skali...Doktor pun apa lagi terus la cek darah...Mase tu dh mkn pagi.tapi kite mkn roti je.Kite jumpe doktor dlm kul 1 tgh mcm tu. Doktor tgk gula kite 12.9

Huuwwaaaaaaa....

Terkejut sampai xtau nk kata ape...Doktor pun terang la panjang lebar pasal diabetes ni.Then doktor nasihatkan supaya kite kontrol mkn utk 5 hari ni, then dtg balik jumpa dia utk amik darah nak hntr makmal.

So...bermulalah saat2 yg sangat merungsingkan kite...

Ok cukup utk malam ni..nnt esk kite sambung lg ape yg jadi lepas amik darah anta makmal tu...

Selamat malam semua...


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LEBAM BAWAH MATA , PUNCA DAN TIPS MERAWAT LEBAM MATA

Assalammualaikum

Okay hari ni kite cite  punca-punca masalah lebam bawah mata ni pulak ye.


Lebam Bawah Mata

Ia mencegah mengawal masalah lebam bawah mata. Ramai juga yang tak sabar-sabar nak hilangkan lebam bawah mata mereka dengan cepat tapi tersalah Pilih yang menampal.

Masalah Lebam Mata , rupa rupa masalah ini dihadapi bukan saja orang wanita tetapi juga lelaki..

6 sebab utama terjadinya lingkaran gelap bawah mata atau juga lebih dikenali dengan istilah mata panda dan lebam bawah mata.


1. Keturunan
Tahap tebal nipis kulit (periorbital skin) di sekitar mata pada setiap orang adalah berbeza dan ini selalunya bergantung kepada genetik atau keturunan. Semakin nipis kulit bawah mata seseorang itu, semakin jelas lebam bawah matanya walaupun cuma sedikit keletihan atau sedikit kurang tidur.
2. Stress / Kurang Tidur / Keletihan
Bila kita tertekan, kurang tidur atau keletihan, darah kita akan terarah kepada organ-organ utama badan yang memerlukan lebih darah (mengawal stress) berbanding bahagian muka yang nampak sedikit pucat.

3 . Mata bekerja lebih keras sehingga pembuluh-pembuluh darah di sekitar mata juga lebih aktif dan terlihat sebagai bayang-bayang hitam di bawah kulit mata. Perbezaan ketara kandungan darah inilah yang menyebabkan lebam bawah mata kelihatan begitu ketara.
4. Pertambahan Usia atau Penuaan
Semakin bertambah usia, semakin kulit kehilangan kolagen dan keanjalan. Kulit di bahagian bawah mata menjadi lebih nipis dan memudahkan bayang-bayang gelap nampak lebih ketara tidak kira samada sudah cukup tidur atau mata segar dan tidak mengalami keletihan pun.
5. Alergik atau Alahan
Alergik atau alahan yang menyebabkan mata gatal menjadikan kita cenderung untuk menggosok mata. Hal ini boleh meningkatkan tekanan pada kulit dan membuatkan darah memenuhi pembuluh darah di bawah mata, dan menyebabkan lebam bawah mata senang terlihat.
6. Kekurangan Zat Besi atau Anemia
Lebam bawah mata juga boleh menjadi petanda anda mengalami kekurangan zat besi atau anemia. Mereka yang mempunyai masalah kekurangan zat besi di dalam darah, menyebabkan hemoglobin dan sel darah merah yang membawa oksigen kepada sel-sel badan akan senang terurai dan membuatkan lingkaran bawah mata kelihatan lebih gelap atau lebam.
4 Tips Petua orang lama atasi

 Lebam Bawah Mata

1. Dapatkan rehat dan tidur yang cukup. Cuba berfikiran positif untuk menghidari stress yang berlebihan
2. Amalkan pemakanan yang sihat, sayur-sayur hijau sebagai sumber zat besi dan juga buah-buahan sebagai sumber Vitamin C (membantu penyerapan zat besi dengan lebih efektif)
3. Banyakkan minum banyak air kosong untuk mengawal kelembapan kulit dan air kosong juga salah satu petua awet muda.
4. Boleh amalkan tips dengan menggunakan ais, timun dan uncang teh seperti si sini (klik untuk info seterusnya)
Tips Paling mudah Nak merawat ramai  yang guna jenis Biomist ,

Lebam Bawah Mata ,

Mampu jika ia dirawat , pengawalan tenaga , Energy Cystal Skin Activator , Ameena saja mempunyai  Jenis Water Base , membuat kulit bawah  mata yang sangat nipis  jadi sesuai  direhatkan  dengan formulasi baru ini dan Produk ini jenis Biomist  sangat cair seperti air bahan yang berkualiti halus mampu meresap menyegar aktifkan kulit Lebam Bawah Mata ,

Okay kite harap info dan tips ni dapat la bantu korang kan.

tapi jangan lupa...
AMEENA KSK III ni pun boleh bantu korang semua tau.

Nantikan kemunculan iklan LEBAM BAWAH MATA ni di RADIO ERA
pada
23 November hingga 3 Disember 
nanti....

Tungguuuuu.........
UBAT LEBAM
bakal tiba di pasaran

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Segera >>>> WhatsApp 

Kod  >  " AMEENA promo LEBAM  "

Info lengkap   
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
WhatApss Haida Eyda 0195081433
WhatApss Haida Eyda 0195081433
WhatApss Haida Eyda 0195081433


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

MASALAH LEBAM BAWAH MATA - RAWAT DENGAN AMEENA

Assalammualaikum

Okay kali ni kite nk tunjuk testimoni pasal diri sendiri tau.
Sblm ni ida pernah tunjuk AMEENA KSK III pasal pori kulit yg semakin mengecilkan.
Kali ni kite nk tunjuk pasal masalah lebam bawah mata.
MASALAH LEBAM BAWAH MATA 
benda ni mmg perempuan slalu fobia.. hehehe
jenuh nk makeup bawah mata kalo lebam...

 Inilah rupe Ameena yg kite cakap tu...
Kesan dia seawal 48 jam. korang akan rase kulit korang 
semakin menganjal / menegang.


 okay yang atas ni smua pasal pakaging produk Ameena
taaapiiiiiiiiiiiii
yang bawah ni kite sendiri yang cuba.
Kite ni mmg ada msasalh lebam bawah mata.
Antara puncanya sbb kite slalu tido lambat nk siapkan magnet.
Magnet tu bisnes kecil-kecilan secara sambilan dan smua yg lanlanlan la.. hahahha
Nanti kite cite pasal magnet tu.
Sekarang ni nk cerita pasal 
MASALAH LEBAM BAWAH MATA
dan jom kite rawat dengan
AMEENA KSK III

 Gambar yg bertudung biru tu, sebelum kite gunakan peroduk AMEENA KSK III
yg tudung coklat pulak gambar terkini.
Jadi korang perhatikan lah sendiri ye.
Hohhhh... teruja tengok AMEENA yang kecil-kecil cili padi ni.
Terbeliak mata kite tengok.. hehehe

so kalau korang berminat korang leh la roger-roger kite ye...
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Segera >>>> WhatsApp 

Kod  >  " AMEENA promo LEBAM  "
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
WhatApss Haida Eyda 019-5081433
WhatApss Haida Eyda 019-5081433
WhatApss Haida Eyda 019-5081433


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

MOK CUN DILWALE II

Assalammualaikum

Hai semua
ok hari ni kite tunjuk part2 yang boleh diambil time teater tu...
Siyes mmg best utk org yg 1st time masuk IB ni
Dlm ni kan tak leh nk men fon amik gambar smua..
so time menari & lagu2 ni je yg boleh..
ni jelah kesempatan n bukti kite dpt g IB
hahahaha...


 Cantik sangat Fathia time ni...
suke tgk dress dia..

 Ni part menari ala-ala Rahul & Anjalie... hehehe
Seronok tau tgk diaorg menari live ni...
rase macam nk menari sekali.
Masa tgk ni jugak teringak dkt kawan kite time skolah dulu.
Nama dia Norsafini Bt Jaafar, kalau menari lagu ni mmg full steps dia hafal.
Alhamdulillah sahabat kite tu pun dh berjaya.
skrg ni dia salah seorang tenaga pengajar di Aswara.

Ha... ni adik beradik lain mak ... hehehe
Abam mmg best...

Mok Cun Dilwale ni lebih berkisar pada mcm ne Mok Cun 
nk tambahkan perniagaan rempah dia.
mencari kilang nk buat rempah...

untuk hari ni.. itu je kite bg gambar.. hehehe...
nanti kite cerita lagi ye.




CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Teater Mok Cun Gelak Sampai Lebam

Assalammualaikum

Hai semua.

Ini kisah weekend yg lepas

For the 1st time kite pegi IB tgk teater
Tu pun thanks pada adik2 yang sudi nk bawak hakak sorang ni...

For the 1st time jugak kite sepakat ngan asben untuk ada masa sendiri dengan kawan2. Sebelum ni xpernah tau. Kami decide kite pegi tgk teater then asben lak nk g Genting dgn kwn2 dia. Alhamdulillah semua jln dgn baik atas izin encik asben.

Teruja sangat nak pegi

Teater Mok Cun pulak tu..hehehe

Eksitedddddd



Tukang bawak kakak yg sorang ni...

Budak berdua ni la yg ajak sangat2 tgk teater ni.
Tak sia2 la g sane... si mustard tu Mai yg tengah tu Akhmar. diaorg mmg best... diaorg ni junior time skolah dulu...

Mmg best sgt kua ngan 2 org kaki teater ni...
Tapi teater diaorg lg terbahak2 nangis kua air mata dibuatnya...
Sporting abis budak berdua ni...

Time nk balik org dh lengang jumpe pulak boifren lama ni..hehehe...
Riezman Khuzaimi encik asben jgn maraaa arrr...

Sebelum balik mcm biase la... kalo kite xbuat perangai xsah la kan... xdapat bergamba sebelah Mok Cun kiter tiru gaya Mok Cun pun jadilahkan...
Sama tak sama tak?
Kikikiki...

So lain kali kalau ada rezeki mmg nk g lagi...
Nnt kite review pasal teater tu pulak ye...



CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

LEBAM BAWAH MATA

Assalammualaikum

Hai semua

Tahu Tak ? Cara  Hilangkan Lebam Kulit 
Di Bawah Mata yang paling bekesan .

Kenapa biarkan    kulit bawah mata nipis hingga   terkeluar " HAND BAG /  EYE BAG"  kulit bawah mata ? 


Tahu Tak ? 
Antara punca  akibat kurang tidur
boleh menjadikan kulit  LEBAM  muncul pada bahagian bawah mata.  

LEBAM BAWAH MATA

Tau Tak ?
Apakah kesannya dan Tanda awal
timbulnya  lingkaran LEBAM  Kulit Bawah Mata.

Baca hingga habis >

Ini ada cara terkini memperbaiki tekstur kulit di sekeliling mata.

Kini tak perlu  RISAU LAGI

KINI TERCIPTA INOVASI  Baru
Teknologi  KSK III terkini  dari
Jepun KSK III -

BIOMIST khas utk LEBAM BAWAH Mata

>>>>> Energy Crystal Skin Activator<<<<<<<
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

yang kini mampu meningkatkan aliran darah ke daerah lingkaran mata dan menebalkan kulit di bawah mata untuk mengurangi bayangan mata yang nampak jelas

•Menolong didalam menegangkan kawasan sekeliling mata.
•Menghilangkan bulatan hitam dibawah mata.
•Melembap dan mengurangkan kesan lebam kulit di sekeliling mata.
•Menenangkan kawasan kulit bwh mata.
•Mengurangkan rasa letih pd kulit bwh mata.
•Menjadikan kulit mata lebih segar & sihat
•Menghilangkan  garis-garis kulit bwh menjadi licin ,halus sekitar mata.

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Segera >>>> WhatsApp  019-5081433

Kod  >  " AMEENA promo LEBAM  "

Info lengkap   dan  Harga promo

Setiap Hari Terhad kepada 50 orang
Terawal  dalam WhatApps sahaja .

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••
WhatApss Haida Eyda 019-5081433
WhatApss Haida Eyda 019-5081433
WhatApss Haida Eyda019-5081433

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

MASALAH LEBAM BAWAH MATA

Assalammualaikum

Hai semua

Siapa ada masalah lebam bawah mata?
Nanti Eyda nk share  1 produk ni.
In Shaa Allah berkesan sbb Eyda guna.

Nantikan ye...

Tiada lagi masalah lebam bawah mata

#misiterusjalan
Misi Terus Jalan

Produk ni adalah produk muslim dan yang paling penting
ada kelulusan KKM
No Pendaftaran KKM (No 151205676K)
 

- Amena KSK III -

CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

Assalammualaikum

tetiba ari ni rajin lak nk join GA ni
bukan ape sbb Eyda pn mmg suke FM ni
so tergoda jap bila tgk smua ni 

saja suka-suka sbb dh lama biar blog Kepink ni berhabuk


https://jarimanistravel.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

Syarat penyertaan ni sangat la mudah
korang boleh klik banner tu ye.

SYARAT - SYARAT PENYERTAAN :


1. WAJIB FOLLOW blog Jari Manis : Travel List  dan Scdha Sein Photo And Travel .

2. BUAT dan PUBLISH satu entri bertajuk 'Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel'.

3. TAMPAL BANNER penyertaan dan backlink kepada entri INI sahaja.

4. TAG sekurang-kurangnya seorang rakan blogger atau lebih.

5. JANGAN LUPA tinggalkan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen entri INI sahaja.
6. Nota Penting : Pastikan follow syarat 1 -5. Jika salah satu syarat tidak dipenuhi, penglibatan TERBATAL.



INGAT!!!! Tempoh penyertaan dari "07 November 2016 hingga 07 Disember 2016 sahaja".

Pemilihan pemenang akan dibuat melalui random number service Random.org. 

Done Folo

Jari Manis : Travel List
 Scdha Sein Photo And Travel

Banner dh tampal
so sekarang...

Kite nk tag blogger fav kite ni


http://www.nooratikahramli.com/


http://nusha1706.blogspot.my/


http://norminieza.blogspot.my/


Gud Luck & All da Best utk semua yg join.


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

SUPERMOON

Assalammualaikum

14 November tu ramai yg update pasal super moon kan..

kite pun sibuk gak la nk tgk.. hehehe
tapi apakan daya petang tu hujan lebat. bila malam awan tebal
tapi seronok gak la bile tgk bulan tu terang disebalik awan tebal tu...


















cahaya terang menderang di langit..


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

HAAAACHUMMMMMMM.....

Assalammualaikum..

Hai semua.
Lamanye Eyda tak update blog ni...
Sampai terbersin tu ha. habuk byk sgt..hehehe

Rindunye dunia blogging ni...bukan ape sejak akhir2 ni kite bz bisnes.
tak sempat nk update blog.(bz sesangat la konon.. hehehe)

Ari ni kite nk melawat kawan2 yang dah lama tak dilawati.. hehehe...
Nnt kite tgk sape yang kene.. hehehe...
CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...