KBBA

lazada

>

nuffnang

AMEENA KSK III PART II (BIOMIST)

Assalammualaikum...
Hai semua..
Okay kali ni kite sambung pasal Ameena ni. Kite cerita pasal produk dia pulak.
Kalau korang nk tau Ameena ni ade 3 step
Tapi kali ni kite nk cite pasal produk pertama dulu

BIOMIST




BIOMIST
Okay korang mesti tau kan kegunaan biomist ni.. sebab mana2 produk pun ada.
Tapi Biomist dari Ameena ni sejenis cecair yg hanya perlu disembur dan semburan dia halus jadi lebih cepat dan mudah meresap ke dalam kulit muka kita.
Korang nk tau tak kelebihan Biomist ni, yang paling ramai suka...
Anti-Penuaan dan menghilangkan garis halus pada muka kita.
Bila dh tak de garis halus mestilah kulit pun tegang dan lembut betol tak...hehehe...
Apa yang lebih menggembirakan dan memuaskan hati,
kita tak perlu lama sebab dalam 3 minit je korang boleh rase sebab produk ni
menggunakan bahan-bahan yang terpilih dan yang terbaik je dari Formula teknologi Jenama terkenal.
Pengasas dia memang sporting.
Tgk dia hantar sendiri pada kite.
Okay ni gambar pertama kali guna Biomist.
Muka nampak lembap.
No makeup ok...
Ni cuma letak lipstik je supaya xla pucat dlm gambar..hehehe
#lebambawahmata
lebam bawah mata pun hilang tau

Ok kite sambung lagi dalam Part III


CAKAP-CAKAP MRS KEPINK

7 comments:

  1. Replies
    1. Mmg terasa kesan..kulit dh kurang berminyak

      Delete
  2. wow..no mekap..original beauty la...mmg nampak flawless..hihi

    ReplyDelete
  3. Assallammualaikum boleh x sye nak dptkan contact number atau email owner produk ni
    Sebab saya baru beli tapi saya ade keliru nak tanye dengan owner.

    ReplyDelete

Si Chommel kate ✿◕‿◕)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...